تومان ۰ 0
سبد خرید
آموزش شناسایی انواع گیاه پتوس

پتوس یا پیتوس یا لوکژ از خانواده گل شیپوریان و بومی جنگل های جزایر سلیمان است.گیاه پتوس بسیار جذاب و مقاوم است و به دلیل رشد راحت آن مشهور است.این گیاه زیبا به شکل رونده رشد می کند و همین ویژگی پتوس را به گیاهی مناسب برای دکوراسیون خانه تبدیل کرده است.این گیاه رتبه ی بالایی در لیست گیاهان تصفیه کننده هوا دارد.پتوس ها رطوبت جو را افزایش می دهند و دی اکسید کربن را با اکسیژن جایگزین می کنند.در این مقاله می خواهیم با آموزش شناسایی انواع گیاه پتوس و تفاوت های آن ها را بیشتر بشناسیم.

۱_پتوس بلک (سبز یا جید) : این گیاه از فراوان ترین انواع پتوس است که در بسیاری از نقاط جهان پرورش می یابد و اکثر مردم با دیدن آن یه حس نوستالژی پیدا می کنند. این گونه از پتوس به طور طبیعی بیشتر در مناطق استوایی می روید.پتوس سبز به دلیل داشتن برگ های تیره تر به نور کمتری نسبت به انواع دیگر این گیاه نیاز دارد و در نور لامپ فلورسنت هم می تواند به رشد خود به خوبی ادامه دهد.بهترین نور برای این گیاه نوری است که از پشت پنجره ای که آفتابگیر نباشد،بتابد.

۲_پتوس نقره ای (ساتن نقره ای) : این گونه برگ های ضخیم به رنگ خاکستری و سبز دارد.به همین دلیل،رگه های خاکستری روی برگ به نقره تشبیه داده شده است.برگ های این نوع پتوس نسبت به سایر انواع، اندازه کوچک تری دارند.

برای اینکه گیاه تان رگه های نقره ای بهتر و روشن تر داشته باشد کافی است آن را در مکانی با نور کافی آفتاب اما غیر مستقیم قرار دهید.اگر به دنبال گونه ای مقاوم از گیاه پتوس هستید، پتوس نقره ای می تواند انتخابی مناسب باشد.این گیاه به کم آبی و نور کم بسیار مقاوم است.

۳_پتوس نئونی : پتوس نئون یا آهکی در عین زیبایی و رنگ خاص، نگهداری راحت و بی دردسری دارد و می تواند به عنوان یک گل دکوراتیو هم محسوب شود.تفاوت محسوس پتوس نئونی با انواع دیگر آن، نیاز گیاه به نور بیشتر است.برای آنکه پتوس نئونی شما رنگ اصلی خود را حفظ کند باید آن را در نور زیاد پرورش دهید.در نور کم برگ ها کدر و تیره می شوند و رنگ خود را به خوبی نشان نمی دهند. در پتوس نئونی برگ های جوان تر رنگ روشن تری دارند در حالیکه برگ های بالغ کاملا به رنگ سبز نئونی دیده می شوند.

۴_ پتوس سبو بلو : این نوع پتوس دارای برگ هایی سبز_آبی به شکل فلش یا نیزه است که  موجب تفاوت آن با سایر گونه ها می شود. برگ های جوان این گیاه به شکل پیکان پیچیده هستند.شاخ و برگ های این گیاه براق بوده و شما می توانید برق برگ ها را در نور مناسب مشاهده کنید.

۵_پتوس مانجولا : این گیاه دارای برگ های سبز و پهن و قلبی شکل است. شاخ و برگ های آن با سایه های نقره ای

سفید، خامه ای و سبز روشن متنوع است.برگ های پتوس مانجولا حاشیه های مواج دارند و همین موضوع راهی برای جدا کردن مانجولا از سایر گونه های پتوس است.رگه های سفید و کرم رنگ در همه برگ ها به یک شکل دیده نمی شود و برگ های مختلف ترکیبی از رنگ های گفته شده را دارند.

۶_ پتوس مرمری ( ملکه مرمری) : این گیاه بومی آسیا است و به نام ملکه مرمری شناخته می شود‌. برگ های پتوس مرمری ترکیبی از سفید، سبز و زرد است و به دلیل چند رنگ بودن آن رشد کند تری نسبت به گیاهان سبز دارد.برای نگهداری بهتر از این پتوس بهتر است آن را به کنار پنجره ای نور گیر منتقل کنید تا رشد کافی داشته باشد.

۷_ پتوس ابلق : پتوس ابلق بومی آسیای جنوبی است.این گیاه با داشتن برگ های قلبی شکل با رنگ های سبز روشن و رگه هایی به رنگ زرد و طلایی به آسانی قابل تشخیص است.هر شاخه قابلیت رشد تا ۵ متر را دارد و می توانید از این قابلیت به نحو دلخواه استفاده کنید. پتوس ابلق گیاهی سازگار است و بین همه انواع پتوس، آسان ترین شرایط نگهداری را دارد.

۸_پتوس هاوایی : پتوس هاوایی بهترین گزینه برای مبتدیان است .این گیاه در برابر اکثر بیماری ها مقاوم بوده و رشد زیادی دارد.برای نگه داشتن فرم ایده آل گیاه آن را هرس کنید تا اندازه و ظاهر آن مماسی بماند.می توانید در زمان هرس کردن میتوانید شاخه ها را به گونه ای جدا کنید تا ضمن هرس کردن از گیاه خود قلمه بگیرید. برگ های بزرگ طلایی و سبز رنگ آن برای تصفیه هوای داخل خانه بسیار مناسب است.

نویسنده: سیده فاطمه کیانی – کارشناس بخش محتوای آموزشی

منبع: مجموعه گل باکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!